Ribeira

Sme Superbrand. Ďakujeme!

Ribeiroviny

Začiatkom tretieho milénia, v roku 2000 sa začal písať príbeh spoločnosti KRUP. Od štartovali ho jačmenné krúpy, pokračoval lúpaný hrach. Vytvorili sme značky Svitko a Gazdinka, rozšírili aktivity o balenie plodín. Deň čo deň sme zbierali skúsenosti, know-how, feedback a vylepšovali čo sa dalo. Skladali sme firmu ako puzzle – každý pokrok znamenal ďalší diel chutno-zdravej skladačky. A ten finálny diel, značku Ribeira, sme do stavebnice vložili v roku 2012. Zapasoval skvele!

Priznáme sa – nemáme radi lacné marketingové ťahy. Skôr vsádzame na kvalitný produkt a úprimnosť, ktorou komunikujeme a ktorú predávame. Vsádzame na dlhšiu, ale poctivú cestu. Pretože úspech nemeriame počtom predaných balení, ale počtom zákazníkov, ktorí automaticky siahnu po Ribeire.

A tá Ribeira sa spočiatku objavila na pultoch obchodov s tromi produktami. Veď nech čas ukáže ako sa osvedčia. Čas ukázal – aktuálne “flotila” Ribeira produktov činí 14 rôznych plodín. Len dodáme, že štrnásť možností ako vás potešiť nie je finálne číslo. Vnímame svet s otvorenými očami, diskutujeme, načúvame a hľadáme ďalšie možnosti ako obohatiť vaše raňajky, obedy, večere alebo len pochutiny ako také.

..a možno pre to všetko sme získali ocenenie Superbrands. Lebo nehľadáme skratky, ale inovujeme. Lebo nebažíme po zisku, ale po rodinnom vzťahu so zákazníkmi. Lebo nás naša práca baví a úprimnosť nám chutí.

Ocenením Superbrands sme sa dostali medzi spoločnosť značiek, ktoré sme nie tak dávno potichu obdivovali. Dnes pri nich hrdo stojíme a nahlas ďakujeme, že ste nám to umožnili.

Vážime si vás, priatelia a dovoľte nám zdieľať radosť s vami.