Ribeira

Cicerový perkelt s cestovinou

Hlavné jedlá
Postup:

Cícer namočíme (ideálne na noc), uvaríme a precedíme. Na panvici restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu do
sklovita. Potom pridáme červenú papriku a za stáleho miešania postupne pridávame cícer. Červenú papriku
dlho nerestujeme, aby nezhorkla. Restujeme pár minút a zalejeme vývarom. Osolíme, okoreníme a varíme cca
15 - 20 minút. Na koniec dochutíme podľa potreby, ak je potrebné zahustíme škrobom a pridáme smotanu na
zjemnenie. Necháme ešte pár minút povariť, posypeme vňaťou a podávame s obľúbenými cestovinami.

Fotogaléria:
Suroviny:
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

Cícer namočíme (ideálne na noc), uvaríme a precedíme. Na panvici restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu do
sklovita. Potom pridáme červenú papriku a za stáleho miešania postupne pridávame cícer. Červenú papriku
dlho nerestujeme, aby nezhorkla. Restujeme pár minút a zalejeme vývarom. Osolíme, okoreníme a varíme cca
15 - 20 minút. Na koniec dochutíme podľa potreby, ak je potrebné zahustíme škrobom a pridáme smotanu na
zjemnenie. Necháme ešte pár minút povariť, posypeme vňaťou a podávame s obľúbenými cestovinami.

Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: