Ribeira

Hrachová kaša s údeným tofu a opekanými zemiakmi

Hlavné jedlá
Postup:

Sýty pokrm, ktorý bude zaručene chutiť každému. V zimných mesiacoch vás dokonale zahreje a jej vegan verzia vám nezaťaží trávenie😌. Vyskúšajte tento rýchly recept. Určite neoľutujete😉

POSTUP👇🏼
1. Najprv hrach poriadne prepláchneme a necháme pár hodín namočený vo vode, no najlepšie cez noc.
2. Pripravíme si väčší hrniec a hrach dáme variť s cesnakom a bobkovým listom cca 20 minút, domäkka.
3. Po uvarení vyberieme bobkový list a hrach rozmixujeme ponorným mixérom. Následne v hrnci na oleji opečieme múku a pripravíme zápražku. Už len zalejeme trochou vody, premiešame a poriadne prevaríme.Potom pridáme hrach.
4. Podľa potreby osolíme, dochutíme korením a majoránkou.
5. Ešte krátko prevaríme a potom hotovú kašu podávame s opečeným údeným tofu, zemiakmi alebo chlebom.Prajeme dobrú a úprimnú chuť💚

Fotogaléria:
Suroviny:
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

Sýty pokrm, ktorý bude zaručene chutiť každému. V zimných mesiacoch vás dokonale zahreje a jej vegan verzia vám nezaťaží trávenie😌. Vyskúšajte tento rýchly recept. Určite neoľutujete😉

POSTUP👇🏼
1. Najprv hrach poriadne prepláchneme a necháme pár hodín namočený vo vode, no najlepšie cez noc.
2. Pripravíme si väčší hrniec a hrach dáme variť s cesnakom a bobkovým listom cca 20 minút, domäkka.
3. Po uvarení vyberieme bobkový list a hrach rozmixujeme ponorným mixérom. Následne v hrnci na oleji opečieme múku a pripravíme zápražku. Už len zalejeme trochou vody, premiešame a poriadne prevaríme.Potom pridáme hrach.
4. Podľa potreby osolíme, dochutíme korením a majoránkou.
5. Ešte krátko prevaríme a potom hotovú kašu podávame s opečeným údeným tofu, zemiakmi alebo chlebom.Prajeme dobrú a úprimnú chuť💚

Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: