Ribeira

Hrnčekový kokosový koláč s malinami

Dezerty
Postup:

Rúru si necháme rozohriať na 180 stupňov. V miske za pomoci metličky zmiešame všetky suché ingrediencie. Pridáme zbytok prísad a dôkladne premiešame. Z vymiešaného cesta si odoberieme menšiu misku, ku ktorej pridáme kakao a premiešame. Plech cca 40 x 30 vymastíme olejom a posypeme múkou. Na plech nalejeme najskôr svetlú časť cesta a následne pridáme po lyžiciach čokoládové cesto, ktoré jemne rozotrieme.
Na záver naukladáme maliny a dáme do rúry upiecť na plibližne 30 až 35 minút do zlatista.
Po upečení necháme koláč vychladnúť. Koláč na záver potrieme rozpustenou čokoládou a dozdobíme čerstvými malinami a kokosom.

Fotogaléria:
Suroviny:
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

Rúru si necháme rozohriať na 180 stupňov. V miske za pomoci metličky zmiešame všetky suché ingrediencie. Pridáme zbytok prísad a dôkladne premiešame. Z vymiešaného cesta si odoberieme menšiu misku, ku ktorej pridáme kakao a premiešame. Plech cca 40 x 30 vymastíme olejom a posypeme múkou. Na plech nalejeme najskôr svetlú časť cesta a následne pridáme po lyžiciach čokoládové cesto, ktoré jemne rozotrieme.
Na záver naukladáme maliny a dáme do rúry upiecť na plibližne 30 až 35 minút do zlatista.
Po upečení necháme koláč vychladnúť. Koláč na záver potrieme rozpustenou čokoládou a dozdobíme čerstvými malinami a kokosom.

Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: