Ribeira

Krémová polievka s bielou fazuľou

Polievky
Postup:

Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno, zemiaky ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky, mrkvu očistíme a nakrájame, cesnak pretlačíme.
V hrnci si na olivovom oleji orestujeme cibuľu.
Potom pridáme cesnak, následne zemiaky a za častého miešania varíme 15 minút.
Potom pridáme scedenú bielu fazuľu (najlepšie namočiť na noc, scediť a trošku predvariť) a zalejeme vývarom.
Privedieme do varu a za občasného miešania varíme, pokým zemiaky aj fazuľa nezmäknú.
Časť polievky pridáme do mixéra a rozmixujeme. Rozmixovanú zmes vrátime späť do hrnca a pridáme všetky koreniny.
Podávame s hriankami a čerstvými bylinkami.

Fotogaléria:
Suroviny:
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno, zemiaky ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky, mrkvu očistíme a nakrájame, cesnak pretlačíme.
V hrnci si na olivovom oleji orestujeme cibuľu.
Potom pridáme cesnak, následne zemiaky a za častého miešania varíme 15 minút.
Potom pridáme scedenú bielu fazuľu (najlepšie namočiť na noc, scediť a trošku predvariť) a zalejeme vývarom.
Privedieme do varu a za občasného miešania varíme, pokým zemiaky aj fazuľa nezmäknú.
Časť polievky pridáme do mixéra a rozmixujeme. Rozmixovanú zmes vrátime späť do hrnca a pridáme všetky koreniny.
Podávame s hriankami a čerstvými bylinkami.

Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: