Ribeira

Polievka na toskánsky spôsob s bielou fazuľou

Polievky
Postup:

Do veľkého hrnca pridáme olej, nadrobno nakrájanú cibuľu a orestujeme do sklovita. Pridáme nakrájanú mrkvu aj zeler. Orestujeme cca 5 minút na strednej teplote. Potom pridáme paradajkový pretlak a všetky koreniny, restujeme cca 2 minúty. Pridáme fazuľu a zalejeme vývarom. Prikryjeme a dusíme na strednom ohni asi 10 minút alebo kým mrkva nezmäkne. Na záver vyberieme bobkový list a časť zmesi z polievky a vymixujeme ponorným mixérom. Vrátime späť do hrnca a necháme prevrieť. Podávame s čerstvými bylinkami a pečivom.

Fotogaléria:
Suroviny:
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

Do veľkého hrnca pridáme olej, nadrobno nakrájanú cibuľu a orestujeme do sklovita. Pridáme nakrájanú mrkvu aj zeler. Orestujeme cca 5 minút na strednej teplote. Potom pridáme paradajkový pretlak a všetky koreniny, restujeme cca 2 minúty. Pridáme fazuľu a zalejeme vývarom. Prikryjeme a dusíme na strednom ohni asi 10 minút alebo kým mrkva nezmäkne. Na záver vyberieme bobkový list a časť zmesi z polievky a vymixujeme ponorným mixérom. Vrátime späť do hrnca a necháme prevrieť. Podávame s čerstvými bylinkami a pečivom.

Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: