Ribeira

Rýchly hrnčekový kokosový koláčik

Dezerty
Postup:

Najprv si očistíme a nastrúhame cuketu a jablko. V miske si vymiešame preosiatu múku, cukor, strúhaný kokos, rastlinné mlieko, sódu bikarbónu a prášok do pečiva. Poriadne vymiešame, kým sa nám ingrediencie nespoja. Do zmesi pridáme nastrúhané jablká a cuketu a dôkladne zamiešame. Plech vystelieme papierom na pečenie. Vo vopred vyhriatej rúre pečieme pri teplote 180 C cca 30 minút. Po upečení môžeme posypať strúhaným kokosom, prípadne pridať vegan šľahačku.

Fotogaléria:
Suroviny:
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

Najprv si očistíme a nastrúhame cuketu a jablko. V miske si vymiešame preosiatu múku, cukor, strúhaný kokos, rastlinné mlieko, sódu bikarbónu a prášok do pečiva. Poriadne vymiešame, kým sa nám ingrediencie nespoja. Do zmesi pridáme nastrúhané jablká a cuketu a dôkladne zamiešame. Plech vystelieme papierom na pečenie. Vo vopred vyhriatej rúre pečieme pri teplote 180 C cca 30 minút. Po upečení môžeme posypať strúhaným kokosom, prípadne pridať vegan šľahačku.

Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: