Ribeira

Šošovicová polievka so zeleninou a párkom

Polievky
Postup:

V rozohriatom hrnci spolu s olejom si opečieme nakrájané párky. Opečené párky dáme bokom a do výpeku pridáme na menšie časti nakrájanú cibuľu. Cibuľu opečieme do zlatista, pridáme bobkový list, kmín a korenie. Zmes necháme rozvoniať a následne pridáme nakrájané zemiaky spolu s mrkvou. Zeleninu krátko orestujeme. Ďalej pridáme mletú papriku, korenie a múku. Zmes zalejeme vývarom a dáme variť až pokým sa nám zelenina neuvarí do polomäkka. Po tomto čase pridáme do polievky červenú šošovicu a varíme až do úplného zmäknutia cca ďalších 10 až 15 minút. Na záver pridáme opečené párky, petržlenovú vňať a dochutíme soľou a korením.

Fotogaléria:
Suroviny:
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

V rozohriatom hrnci spolu s olejom si opečieme nakrájané párky. Opečené párky dáme bokom a do výpeku pridáme na menšie časti nakrájanú cibuľu. Cibuľu opečieme do zlatista, pridáme bobkový list, kmín a korenie. Zmes necháme rozvoniať a následne pridáme nakrájané zemiaky spolu s mrkvou. Zeleninu krátko orestujeme. Ďalej pridáme mletú papriku, korenie a múku. Zmes zalejeme vývarom a dáme variť až pokým sa nám zelenina neuvarí do polomäkka. Po tomto čase pridáme do polievky červenú šošovicu a varíme až do úplného zmäknutia cca ďalších 10 až 15 minút. Na záver pridáme opečené párky, petržlenovú vňať a dochutíme soľou a korením.

Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: