Ribeira

~ CÍCEROVÁ PANVICA S PEČENOU ZELENINOU A DRESINGOM ~

Hlavné jedlá
Postup:

Predhrejte rúru na 200 °C. Zmiešajte cícer, papriku, cuketu a cibuľu s olivovým olejom, údenou paprikou, soľou a korením. Dajte na plech a pečte asi 20–25 minút.
Medzitým pripravte tahini dresing: všetky ingrediencie dobre premiešajte a podľa potreby pridajte vodu, aby vznikol hladký dresing.
Hotovú cícerovú panvicu posypte čerstvou petržlenovou vňaťou a podávajte s tahini dresingom.

Fotogaléria:
Suroviny:
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

Predhrejte rúru na 200 °C. Zmiešajte cícer, papriku, cuketu a cibuľu s olivovým olejom, údenou paprikou, soľou a korením. Dajte na plech a pečte asi 20–25 minút.
Medzitým pripravte tahini dresing: všetky ingrediencie dobre premiešajte a podľa potreby pridajte vodu, aby vznikol hladký dresing.
Hotovú cícerovú panvicu posypte čerstvou petržlenovou vňaťou a podávajte s tahini dresingom.

Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: