Ribeira

~ Hrachová polievka ~

Polievky
Postup:

V rozohriatom hrnci spolu s olejom si necháme opiecť mrkvu, petržlen a zemiaky do zlatista. Trvá to približne 15 minút. Po tomto čase pridáme nakrájanú cibuľu, strúčiky cesnaku, bobkový list a zbytok korenín. Zmes necháme pár minút opekať. Následne pridáme prepláchnutý žltý hrach a všetko spolu zalejeme vývarom. Varíme až do zmäknutia hrachu. Po tomto čase vyberieme bobkový list, nové korenie a polievku rozmixujeme tyčovým mixérom do jemného krému. Dochutíme soľou a korením.
Podávame s opečenými párkami, chrumkavými krutónmi, opečenou cibuľou a petržlenovou vňaťou.

Fotogaléria:
Suroviny:
Tlačiť
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

V rozohriatom hrnci spolu s olejom si necháme opiecť mrkvu, petržlen a zemiaky do zlatista. Trvá to približne 15 minút. Po tomto čase pridáme nakrájanú cibuľu, strúčiky cesnaku, bobkový list a zbytok korenín. Zmes necháme pár minút opekať. Následne pridáme prepláchnutý žltý hrach a všetko spolu zalejeme vývarom. Varíme až do zmäknutia hrachu. Po tomto čase vyberieme bobkový list, nové korenie a polievku rozmixujeme tyčovým mixérom do jemného krému. Dochutíme soľou a korením.
Podávame s opečenými párkami, chrumkavými krutónmi, opečenou cibuľou a petržlenovou vňaťou.

Tlačiť
Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: