Ribeira

~🥥KOKOSOVO-ČOKOLÁDOVÝ LIKÉR🥥~

Dezerty
Postup:

Do hrnca pridajte kokosové mlieko, mandľové mlieko a nastrúhaný kokos.
Za stáleho miešania priveďte k varu na strednom ohni.
Pridajte tmavú čokoládu (alebo kakaový prášok) a miešajte, kým sa čokoláda úplne nerozpustí. Zmes by mala byť hladká a krémová.
Primiešajte javorový sirup, vanilkový extrakt, škoricu a štipku soli. Dobre premiešajte, aby sa chute prepojili.
Zmes nechajte vychladnúť na izbovú teplotu. Potom ju preceďte cez jemné sitko alebo gázu, aby ste odstránili kúsky kokosu, a zmes ostala hladká.
Do vychladnutej čokoládovo-kokosovej zmesi pridajte rum alebo bourbon a dobre premiešajte.
Prelejte likér do sterilizovanej sklenenej fľaše. Skladujte v chladničke a pred podávaním pretrepte.

Fotogaléria:
Suroviny:
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

Do hrnca pridajte kokosové mlieko, mandľové mlieko a nastrúhaný kokos.
Za stáleho miešania priveďte k varu na strednom ohni.
Pridajte tmavú čokoládu (alebo kakaový prášok) a miešajte, kým sa čokoláda úplne nerozpustí. Zmes by mala byť hladká a krémová.
Primiešajte javorový sirup, vanilkový extrakt, škoricu a štipku soli. Dobre premiešajte, aby sa chute prepojili.
Zmes nechajte vychladnúť na izbovú teplotu. Potom ju preceďte cez jemné sitko alebo gázu, aby ste odstránili kúsky kokosu, a zmes ostala hladká.
Do vychladnutej čokoládovo-kokosovej zmesi pridajte rum alebo bourbon a dobre premiešajte.
Prelejte likér do sterilizovanej sklenenej fľaše. Skladujte v chladničke a pred podávaním pretrepte.

Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: