Ribeira

~POLIEVKA Z KOREŇOVEJ ZELENINY A ČERVENEJ ŠOŠOVICE~

Polievky
Postup:

V rozohriatom hrnci spolu s olejom si opečieme nakrájanú koreňovú zeleninu do zlatista. K zelenine pridáme nakrájanú cibuľu na menšie kúsky a tiež opečieme. Následne pridáme prelisovaný cesnak, mleté papriky, pôvabnú smršť a premiešame. Do hrnca pridáme tiež červenú šošovicu, ktorú zalejeme vývarom, nové korenie a tymián. Všetko spolu varíme až do úplného zmäknutia. Keď už máme zeleninu uvarenú, korenie a tymián vyberieme a polievku rozmixujeme do krému. Dochutíme soľou a korením 
Podávame s opečenými krutónmi a opečenou šunkou.

Fotogaléria:
Suroviny:
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

V rozohriatom hrnci spolu s olejom si opečieme nakrájanú koreňovú zeleninu do zlatista. K zelenine pridáme nakrájanú cibuľu na menšie kúsky a tiež opečieme. Následne pridáme prelisovaný cesnak, mleté papriky, pôvabnú smršť a premiešame. Do hrnca pridáme tiež červenú šošovicu, ktorú zalejeme vývarom, nové korenie a tymián. Všetko spolu varíme až do úplného zmäknutia. Keď už máme zeleninu uvarenú, korenie a tymián vyberieme a polievku rozmixujeme do krému. Dochutíme soľou a korením 
Podávame s opečenými krutónmi a opečenou šunkou.

Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: