Ribeira

Polievka zo žltého hrachu

Polievky
Postup:

"Hrach namočíme do vody na 2 až 8 hodín. Do zohriateho hrnca vlejeme olivový olej, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a restujeme 3 minúty pri priebežnom miešaní. Následne pridáme curry korenie, drvenú rascu, čierne mleté korenie a restujeme ešte 1 minútu, občas premiešame. Pridáme opláchnutý hrach, soľ, zalejeme vodou alebo vývarom (tak aby bol hrach ponorený) a varíme 10 minút. Baby zemiaky umyjeme a so šupkou pridáme do polievky, ktorú varíme ďalších 35 minút. Na záver pridáme kokosové mlieko, čerstvé špenátové listy, pokrájaný koriander, necháme zovrieť a voilà. Polievku podávame s extra nakrájaným koriandrom."

Úprimnosť chutí od @chudnemjedlom, @ribeira.sk

Fotogaléria:
Suroviny:
Tlačiť
Použité Ribeira produkty:
loading
Suroviny:
Postup:

"Hrach namočíme do vody na 2 až 8 hodín. Do zohriateho hrnca vlejeme olivový olej, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a restujeme 3 minúty pri priebežnom miešaní. Následne pridáme curry korenie, drvenú rascu, čierne mleté korenie a restujeme ešte 1 minútu, občas premiešame. Pridáme opláchnutý hrach, soľ, zalejeme vodou alebo vývarom (tak aby bol hrach ponorený) a varíme 10 minút. Baby zemiaky umyjeme a so šupkou pridáme do polievky, ktorú varíme ďalších 35 minút. Na záver pridáme kokosové mlieko, čerstvé špenátové listy, pokrájaný koriander, necháme zovrieť a voilà. Polievku podávame s extra nakrájaným koriandrom."

Úprimnosť chutí od @chudnemjedlom, @ribeira.sk

Tlačiť
Použité Ribeira produkty:
loading
Fotogaléria: